23.5.2011

Asusteshoppailua

Hyvät lukijat, pahoittelemme matelevaa päivitystahtia. Ongelma hääblogin pitämisessä on se, että emme oikeastaan haluaisi paljastaa liikaa häiden suunniteltuja linjoja. Tiedämme, että blogia tarkkailee puolet kutsuvieraslistaa ja haluamme mieluummin yllättää valinnoillamme. Voi siis olla, että pääasiallinen sisältö keskittyy häiden jälkeiseen aikaan, kun julkaisemme kuvia puvuista, kattauksista, kukkavalinnoista, asusteista, juhlapaikasta ym. Ja mahdollisesti niitä virallisia hääkuvia... :)

Teimme 5 päivän tehoiskun Helsinkiin hääshoppailumielessä. Joensuu ei ole tarjonnaltaan mitenkään monipuolinen ajatellen vaikkapa hääasusteita tai askarteluliikkeitä. Ajattelemme häitä once in a lifetime-tapahtumana, juhlista juhlavimpana, ja haluamme panostaa varta vasten hankittuihin tunnelmaa luoviin yksityiskohtiin. Voin kertoa, ettei aivan helppoa ole ollut. Kun saamme mieleemme jonkun täydellisen vision, vaikkapa kengistä, ei nii

den löytäminen olekaan helppoa... tai budjettiystävällistä. Saimme kuitenkin helpotukseksi yliviivata tärkeitä hankintoja asustelistaltamme:

Sulhanen
smokki
kengät
rusetti/solmio
smokkipaita
alusvaatteet
korttikotelo
kalvosinnapit

Morsian
häämekko (aiemmin hankittu)
kengät
korut: rannekoru, kaulakoru, korvakorut
alusvaatteet
sukkanauha
laukku
pitsipäivänvarjo (jes, jotain lainattua! Kauniin varjon lainaa sulhasen sisko.)

Helsingissä meitä piristi myös huippu bestman, joka ei ole kieltäytynyt tai edes mutissut mistään tehtävästä/ideasta, jonka olemme heittäneet ja muutenkin ollut kaikin puolin ihana. Jaakko sanookin aina, ettemme vain saa huolehtia yhtään mistään, voitte luottaa minuun (häneen). Hankkikaa sulhot kunnon bestman(it) itsellenne!

Lisäksi vietimme tunteja askartelutaivaassa Sinellissä, josta veimme mukanamme kasan vähän laadukkaampia kartonkeja kutsuaskartelua odottamaan. Kortit pilkoimme valmiiksi pohjiksi. Nyt morsmaikkua odottaa tarkka sommittelu ja suunnittelu kutsutekstin osalta. Onkin ehkä yksi kivoimmista toimeksiannoista tämä oman hääkutsun design.

Shoppailulistan tarkastusta ylihinnoiteltujen suklaakonvehtien äärellä Fazerin kahvilassa

2 kommenttia:

  1. Heippa:)

    Paljastan nyt lukevani tätä:) Mutta semmonen tuli mieleen, että jos virkattu sukkanauha kiinnostaa, voin tarjoutua sellaisen tekemään. Yhdelle ystävälleni olen tehnyt ja itselleni tietenkin. Jos ei kiinnosta, niin sano sekin suoraan:D

    <3:llä Sarri

    VastaaPoista
  2. särmä: Oi oot kyllä niin ystävällinen! <3 Miulla on jo visio millaisen haluisin (sen sukkanauhan kun kaikki näkevätkin niin pitkän aikaan), niin ehkä mie metsästän sellaisen -tai yritän- miun visiot ei ole kohdannut aina kauppojen tarjonnan kanssa. Ajattelin itekin ehkä tuunata sitä, jos löydän jonkun ihan perusmallisen :) Kiitos silti, arvostan paljon!

    Aina kyllä yllättää miten paljon tuttuja lukijoista löytyykään, niin usein kun nyt päivitetäänkään tätä blogia.. :D

    VastaaPoista